با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
معماری و معمار--------
گوته میگوید «معماری، موسیقی جامد است» درواقع تفاوت مهندسی عمران و معماری در این است كه عمران ساختار كلی و زیبایی بنا را مورد توجه قرار میدهد و معماری وظیفه زیبایی و در عین حال هماهنگ كردن بنا با محیط اطرافش را به عهده دارد. اگر در قدیم بناهایی نظیر گنبد قابوس، ارگ بم، مسجد امام و ... هنر معماری را به رخ انسانها میكشید، امروزه با پیشرفت انسان و زندگی ماشینی، تأمین آسایش و آرامش روحی در محل زندگی، محل كار و محیطهای شهری وظیفه معماران است. معماری بیش از آنكه علم و تكنیك باشد، ذوق و سلیقه، شناخت محیط و فرهنگ و پیشینهی تاریخی میباشد. معماری در ایران در حدود 1000 سال بیش از اسلام قدمت دارد.
معماری تنها هنر ساختن بناهای آجری و گنبدهای دوار نیست، كه بگوییم عمر آن در هزاره سوم میلادی به پایان رسیده است بلكه برای ساخت آسمانخراشها،برجها و مجتمعهای امروز، بیش از حیاطهای پر باغچه دیروز به معماران هنرمند و كارآمد نیاز داریم و از همین رو رشته معماری یكی از رشتههای مهم دانشگاهی است كه امروزه در دانشكدههای فنی یا هنری دنیا تدریس میشود. این رشته دارای دو جنبه هنری و فنی است. در این میان درسهای طراحی، زیباشناسی و نحوه زیبا كردن حجمها،نماها و پلانها به هنر بر میگردد و دروسی مثل سازههای بتنی و فلزی، مقاومت مصالح، ایستایی، تأسیسات مكانیكی و الكتریكی به جنبه فنی این رشته مربوط میشود. در این رشته دروس هنری اهمیت بیشتری داشته و دروس علمی و فنی در راستای دروس هنری است. برای مثال یك معمار در طراحی خانه باید فضای آرامشبخشی را ایجاد كند تا باعث اضطراب، خستگی و دلتنگی نگردد، كاری كه بیش از رعایت اصول فیزیكی مثل نور و صوت نیاز به آشنایی با اصول زیباشناسی دارد.
معماری بیش از آنكه علم و تكنیك باشد ذوق و سلیقه و استعداد است. دانشجوی این رشته علاوه بر توانمندی در طراحی و قدرت تجسم و خلاقیت لازم است كه در درس ریاضی بخصوص در هندسه قوی باشد چون برای آموزش فن و تكنیك معماری باید دروسی مثل هندسه كاربردی، هندسه مناظر و مرایا و ریاضیات و آمار را مطالعه كرد.
واژه architect از دو بخش archi به معنای سر، سرپرست و رئیس و tecton به معنای سازنده درست شده که کاملاً همتراز با واژه مهراز می باشد
طراحی داخلی برای آپارتمان های کوچک موضوع بسیار مهمی است زیرا نقش پر رنگی در حداکثر استفاده از فضای محدود دارد. در این بخش قصد داریم به معرفی طراحی داخلی 4 آپارتمان خیلی کوچک بپردازیم. متراژ تمام این آپارتمان ها زیر 40 مترمربع است با این حال بسیار راحت و دنج هستند. در ادامه با ما در آرل همراه باشید. خانه ی اول: طراحی داخلی خانه ی اول تحت تأثیر مینیمالیسم اسکاندیناوی و ژاپن، دارای مصالح با رنگ های روشن و خنثی است. دنج ترین بخش خانه تخت خواب است که با پارتیشنی از بقیه ی فضاها جدا می شود.
خانه ی دوم: مساحت این آپارتمان تنها 35 مترمربع است و در دکوراسیون داخلی آن از رنگ های روشن بهره گرفته شده. در این خانه فضاها به کمک پارتیشن با هوشمندی از یکدیگر تفکیک شده اند. برای مثال پارتیشنی ظریف و سوراخ سوراخ فضای خواب و نشیمن را از آشپزخانه جدا می کند. این پارتیشن به دلیل ظریف بودن به هیچ وجه حس تاریکی و محصور بودن را منتقل نمی کند. در دکوراسیون داخلی این خانه از رنگهای روشن و مصالح با کیفیت استفاده شده است.
خانه ی سوم: در طراحی داخلی این خانه تن های رنگی تیره تری استفاده شده است. استفاده از مبلمان کم ارتفاع در این فضا باعث شده تا خانه مرتفع تر و فراخ تر به نظر رسد.
خانه ی چهارم: این خانه تنها 34 مترمربع مساحت دارد و برای زوجی جوان طراحی شده است. وقتی دو نفر در چنین خانه ی کوچکی با یکدیگر زندگی می کنند، نظم و ترتیب اهمیت بالایی پیدا می کند. در این آپارتمان نیز استفاده از رنگ سفید برای دیوارها و عدم استفاده از تزئینات باعث فراخ تر به نظر رسیدن داخل شده است.